Aanmelden op SportiveCloud
Van zodra je een account uitnodiging hebt ontvangen en je je persoonlijke account hebt geactiveerd kan je aanmelden via https://app.sportivecloud.com.
aanmeldpagina op app.sportivecloud.com
De gebruikersnaam waarmee je dient aan te melden ligt vast en heb je ontvangen via e-mail (check de "Welkom bij SportiveCloud" e-mail). Het paswoord heb je zelf gekozen tijdens het activeren van jouw account (link in diezelfde e-mail).
De gebruikersnaam lijkt op een e-mailadres maar is dat niet (al kan het wel) en is meestal als volgt opgemaakt: [email protected]
👨🎓
Heeft jullie club ook een clubwebsite op basis van de SportiveCloud website module? Dan vind je een snelkoppeling naar SportiveCloud in de rechterbovenhoek in het navigatiemenu.
link naar de aanmeldpagina via de clubwebsite
Na het aanmelden kom je terecht op het dashboard/startscherm en kan je het SportiveCloud platform gebruiken. Meer informatie over het dashboard lees je op volgende pagina:
Heb je nog geen account of wens je iemand anders binnen de club toegang te verschaffen? Lees dan de informatie mbt account op volgende pagina:
Heb je een uitnodiging ontvangen en wil je meer informatie over het activeren van jouw account? Lees dan de informatie op volgende pagina:
Ben je jouw paswoord vergeten? Lees via onderstaande link hoe je een paswoord reset kan uitvoeren:
Last modified 11mo ago
Copy link