Versie 1.6.1

Releasedatum: 13/12/2020

Deze release bevat volgende wijzigingen:

SportiveCloud academy - level up!

We willen jullie nog beter ondersteunen en daarom zal stelselmatig werk worden gemaakt van meer en betere documentatie. Tegelijk willen we de documentatie voor iedereen beschikbaar maken. Wie SportiveCloud nog niet gebruikt kan het platform dus op die manier leren kennen. Benieuwd naar de vernieuwde academy? Surf dan naar academy.sportivecloud.com of gebruik de "Academy" knop in het SportiveCloud menu.

Toggle buttons vervangen checkboxes

De checkbox controls werden vervangen door toggle buttons omdat deze gebruiksvriendelijker zijn voor "touch" devices zoals smartphone en tablet. Hieronder een voorbeeld:

Verbeteringen voor mailaflevering

Sinds het prille begin maakt SportiveCloud gebruik van Sendgrid voor het afleveren van automatische e-mails (account uitnodiging, vraag om gegevensupdate, paswoord reset, ...). Sinds afgelopen zomer echter (augustus) kwamen veel van de Sendgrid servers op zogenaamde blacklists te staan waardoor e-mails, afkomstig van die servers, vaak niet meer werden afgeleverd.

Hoewel SportiveCloud een 100% spamvrije reputatie had opgebouwd moesten we, om dit probleem op te lossen, overstappen naar een veel duurdere betalende account met eigen mailservers of wachten tot het probleem werd opgelost. Omdat we steeds tevreden zijn geweest van het Sendgrid systeem én ook omdat we hen wilden steunen kozen we ervoor om even af te wachten en het probleem te monitoren. We merken na 4 maanden helaas te weinig verbetering om te kunnen blijven vertrouwen op de betaalbare versie van Sendgrid.

Daarom werd besloten over te stappen naar Mailgun. Mochten jullie problemen ervaren door deze wissel dan horen we het graag!