Versie 1.6.0
Releasedatum: 29/11/2020
Deze release bevat volgende wijzigingen:

Verbeteren van de tabellen en zoekfunctie

Alle overzichten werden voorzien van een gepagineerde tabel met standaard 25 resultaten/rijen per pagina, waarop sorteren per kolom voortaan mogelijk is. Voor het persoonsoverzicht betekent dit het einde van de groepering per letter. Ook de werking van de zoekfunctie werd aangepast en doorzoekt voortaan de hele tabel ongeacht de, op dat moment, geopende/actieve pagina.
Vooral voor het zoeken naar personen (en ook kijken of een fiche reeds bestaat) is deze nieuwe werking veel gebruiksvriendelijker.

Configuratie online betalingen: koppelen mollie account

Als voorbereiding op het ontvangen van online betalingen werd een integratie uitgewerkt met www.mollie.com. Clubs die via deze link een account aanmaken kunnen genieten van een speciaal verlaagd tarief: € 0.35/betaling met bancontact (excl. btw).
Om "online betalen" toegankelijk te maken zonder vaste opstartkosten, zal een servicekost worden aangerekend per geslaagde betaling. De service- en transactiekosten worden automatisch verrekend bij de uitbetaling (op bankrekening).
In de volgende releases maken we werk van nieuwe functies en mogelijkheden waarvoor dan de online betaaloptie kan worden ingeschakeld.
De instructievideo voor het koppelen van mollie vind je op volgende pagina:

Verbeteringen aan e-mails

De layout van de automatisch e-mails (zoals bv "vraag om gegevensupdate") werd aangepast zodat deze voor elke ontvanger overzichtelijker is.
Tevens werden er problemen vastgesteld bij de aflevering van e-mails. We hebben hiervoor het nodige gedaan om dit verder op te volgen.