Release notes
(vanaf versie 1.6.0 hier te vinden)

Wat zijn releasenotes?

We helpen sportverenigingen op weg, luisteren naar jullie suggesties en monitoren het platform om eventuele problemen (bugs) op te sporen. Op basis van deze informatie verbeteren we SportiveCloud voortdurend. Van zodra we een "pakket" aan verbeteringen en uitbreidingen klaar hebben zorgen we voor een update van het platform. Omdat we "in de cloud" draaien kunnen jullie zo altijd gebruik maken van de meest recente versie. We hoeven dus geen updates te installeren op jouw pc.
Voor elke nieuwe versie/release beschrijven we welke wijzigingen er werden aangebracht aan het platform. Deze korte omschrijving, die specifiek is voor elke versie, noemen we een release note.

Waarom zou ik de releasenotes lezen?

Releasenotes worden vaak als "de bijsluiter" aanzien en dat is jammer. Je hoeft de release notes niet te lezen om SportiveCloud te kunnen gebruiken maar we raden aan om bij elke release toch een blik te werpen op de lijst met wijzigingen. Je kan zo snel filteren welke wijzigingen relevant of interessant zijn voor jouw club.

Krijg ik een melding bij een nieuwe release?

We hebben ervoor gekozen om alleen de nieuwsbrief ontvangers en de SportiveCloud ambassadeurs (zie Detailfiche persoon) via e-mail op de hoogte te brengen van een nieuwe release. Andere gebruikers binnen de club, die niet als SportiveCloud ambassadeur werden ingesteld, ontvangen deze melding niet.
Dat is een bewuste keuze. We willen onze gebruikers namelijk zo weinig mogelijk "lastig vallen" via e-mail. We rekenen er daarom op dat de SportiveCloud ambassadeurs bij elke update, de release notes doornemen en de andere clubgebruikers informeren wanneer dat nodig of interessant is.
👨🎓
Wens je toch op de hoogte te blijven van updates, promoties en andere informatie? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief via www.sportivecloud.com
Last modified 11mo ago