Overzicht personen
Na het aanklikken van "Personen" in de navigatiebalk (links), komt het overzicht van personen tevoorschijn.
​
πŸ‘¨πŸŽ“
Personen met een
πŸ‘‘
bij hun naam zijn de SportiveCloud ambassadeurs. Sleutelfiguren voor een succesvolle ingebruikname van dit platform.
​
πŸ‘¨πŸŽ“
Personen met een
πŸ’¬
bij hun naam worden weergegeven als contactpersoon op de clubwebsite (met of zonder bijhorende titel, met of zonder zichtbaarheid van contactgegevens)

Filter persoonstype en zoeken

Standaard is de filter "Alle personen" actief maar bovenaan op het overzicht kan je ook kiezen om enkel spelers, trainers, afgevaardigden of personen uit bepaalde persoonsgroepen weer te geven.
Meer informatie over het aanmaken van persoonsgroepen vind je via volgende link:
In elk overzicht kan je de zoekbalk gebruiken om te zoeken naar informatie. Het resultaat van de zoekactie is dadelijk zichtbaar.
​
πŸ‘¨πŸŽ“
Denk je eraan een nieuwe persoonsfiche toe te voegen? Via de zoekfunctie kan je makkelijk controleren of er reeds een fiche voor deze persoon bestaat.

Nieuwe personen toevoegen

Kan je geen fiche vinden voor een bepaalde persoon of wens je een persoonsfiche aan te maken voor een nieuwe speler?
In elk overzicht vind je naast de zoekbalk een knop, om een nieuwe fiche aan te maken.
Meer informatie over de detailfiche voor personen vind je via volgende link:

Exporteren van gegevens

U kan alle persoonsgegevens exporteren naar excel. Wanneer een filter anders dan "alle personen" actief is kan u ervoor kiezen om alleen de basis of basis + relaties te exporteren.
In het laatste geval (basis + relaties), zal u in het exportbestand voor elke persoon ook een aantal lijnen met gerelateerde personen vinden (indien die relaties aanwezig zijn natuurlijk).
​
πŸ‘¨πŸŽ“
Het exporteren van gegevens is handig maar waak erover dat deze bestanden niet (opnieuw) worden gebruikt voor het bijwerken van data. Het doel is namelijk om alle gegevens centraal (in SportiveCloud) te bewaren om zo altijd 1 plaats met juiste informatie te hebben.
Last modified 7mo ago