Importeren van personen
Is jouw club net gestart met SportiveCloud en zit je nog in de "opstartfase"? In dat geval bevat het systeem hoogstwaarschijnlijk slechts 1 persoonsfiche: die van jou! (zie Startformulier en uitnodiging).
Als jouw vereniging SportiveCloud wil gebruiken om de administratie van persoonsgegevens te ondersteunen zijn er 2 opties. De meeste verenigingen beschikken reeds over een lijst/bron met persoonsgegevens dewelke we kunnen gebruiken om te importeren. Is zo'n lijst niet aanwezig, dan kan men ervoor kiezen om de persoonsfiches manueel aan te maken.
Gegevens importeren kan (voorlopig) niet zonder onze hulp. Je dient ons per e-mail jouw bestand met persoonsgegevens te bezorgen. Gebruik daarvoor aub het templatebestand. Heb je al een eigen bestand met andere indeling/kolommen? Kopieer dan aub alle gegevens naar het templatebestand. Wens je toch extra kolommen op te nemen in het bestand, zodat we extra informatie importeren? Dat kan! Voeg de kolommen met een toepasselijke titel dan achteraan toe in het document, vanaf kolom AI.
Deze extra informatie, vind je na het importeren terug in de persoonsfiche op het tabblad notities zoals in een voorbeeld hieronder is weergegeven:

Waar kan ik het templatebestand vinden?

Zolang het aantal persoonsfiches beperkt is (< 10) zal bovenaan op het persoonsoverzicht, type "Alle personen" volgende melding tevoorschijn komen. Daarin vind je de link om het templatebestand te downloaden.
👨🎓
Deze melding verdwijnt automatisch wanneer het aantal personen in het overzicht stijgt (wanneer er dus meer persoonsfiches zijn)
De bestandsindeling van het templatebestand is niet toevallig gelijk aan de export uit e-Kickoff. Exporteer dus de gegevens in e-Kickoff (KVBV/Voetbal Vlaanderen) en doe eventuele correcties/aanvullingen in dat bestand zodat we meteen de juiste informatie in SportiveCloud kunnen importeren.
Last modified 1yr ago